duminică, 29 septembrie 2013

Ea

   Se readuna din micile bucatele lasa-te in urma , incercand sa-si defineasca o latura perfecta pentru zilele in care v-a trai , fara sa fie constransa de nimeni si nimic.

    Intr-o balanta tipica , practica , modificata dupa bunul sau plac , isi transpune gandurile , emotiile si motivele pentru care a "pacatuit".

   Fara tragere de inima , se ciubareste intr-un colt de pat ,lasand-u-si capul micut plecat pe genunchii obositi , imaginand-u-si un nou context.

   Se dorea intr-o lume noua. Unde toti isi aveau locul iar judecatile erau numai cele ce ti le dadea Dumnezeu. Ca degeaba privea cu alti ochi tot ceea ce se intampla in jurul ei , incercand sa vada partea placuta a lucrurilor , oricum era perceputa asa cum isi doreau ceilalti . 

  Ridicand-u-si privirea catre oglinda ce statea atarnata pe partea de mijloc a sifonierului , realizeaza ca inca se afla inconjurata de  patru pereti si un singur geam micut ce facea legatura cu ceea ce se intampla afara iar ea se afla in acelasi pat sifonat , lasand-u-si lacrimile sa cada pe podea ca si cum ar fi fost un lucru obisnuit. 

  Minutele treceau de parca ar fi fost secunde ,linistea era un blestem iar ea se afla in acelasi pat , in aceeasi postura ca la inceput. 

  Nimic nu se schimbase , totul parea la fel numai ca de data aceasta se lasa usor pe spate , probabil adormind cu gandul ca ziua ce urma sa vina o sa fie mai usoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu